Ugrás a tartalomra

Felújítják a törökbecsei Jedinstvo Rekreációs Sportközpont öltözőit

2022.06.13
15:39
Forrás
Pannon RTV
Az 1986-ban épült Jedinstvo Rekreációs Sportközpont négy öltözőjére már igazán ráfér az újítás, mivel azokat harminchat évig soha nem tatarozták, ami miatt azok mára igazán rossz állapotba kerültek.

Ranko Janjić, a közintézmény igazgatója kiemelte, hogy a mintegy 30 négyzetméteres öltözőkben legnagyobb mértékben  a vizesgócok mentek tönkre, amelyeket teljes egészében felújítanak. Ez azt jelenti, hogy a helyiségek új vízvezetékkel, csapokkal, zuhanyrózsákkal gazdagodnak, de a vakolat is új csempéket kap.

Egyébként az elmúlt kilenc évben a mintegy 3000 négyzetméteres épületen több munkálatot végeztettek el. Többi között a lelátó négyszáz műanyagszékkel, az épület tizennégy kamerával rendelkező videomegfigyelő rendszerrel, az 1200 négyzetméteres nagy csarnok a már meglévő egy mellé újabb elektronikus kijelzővel, új parkettel, valamint energiatakarékos led égőkkel gazdagodott. Mindemellett a beázás megszüntetése érdekében a bádoglemezzel borított tetőszerkezetet is évek óta rendszeresen újítják.

Az öltözők felújítási munkálatait július közepén kezdik meg, amelyet az október végi határidő helyet, szeptember 1- ig terveznek befejezni. Ennek beruházási összköltsége 5 millió 800 ezer dinár, amelyből 5 milliót a Tartományi Sport- és Ifjúsági Titkárság, míg nyolcszázezret Törökbecse önkormányzata biztosít.  

Törökbecse
Jedinstvo
Rekreációs
Sportközpont
öltöző

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.