Ugrás a tartalomra

Ferencváros-Barcelona 0-3

2020.12.02
22:06
2020.12.02
23:17
Forrás
MTI, Hirado.hu, m4sport.hu, Nemzeti Sport
Az FC Barcelona 3-0-ra legyőzte a budapesti Puskás Arénában a Ferencvárost a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a G-csoportot.

A Messit nélkülöző Barcelona azonnal támadólag lépett fel, magasra feltolt védekezéssel és letámadással. A Ferencváros erejét a védekezés kötötte le, a 13. percben Isael léphetett volna ki, de nem sikerült. A Barcelona szinte azonnal válaszolt, Griezmann góljával megszerezték a vezetést. A 20. percben Braithwaithe is betalált. Az látható, hogy a Barcelona egyáltalán nem veszi félvállról a budapesti találkozót. A 28. percben Dembélé 11-esből megszerezte a katalánok harmadik gólját, Frimpongot Brathwaite faképnél hagyta, buktatás lett a vége, és büntető.

A második félidőben már a Fradinak is akadtak helyzetei, de szépíteni nem tudott. A Fradi így maradt a csoportja utolsó helyén, de a jövő heti, Dinamo Kijev elleni találkozón egy győzelemmel még kiharcolhatja a harmadik helyet, ami azt is jelentené, hogy tavasszal az Európa Ligában folytathatja.

A Bajnokok Ligája G-csoportjából a százszázalékos Barcelona mellett a második Juventus is továbbjutott már, a Ferencváros és a Dinamo Kijev a harmadik helyért csatázik. Ennek elérése esetén tavasszal az Európa-liga legjobb 32 együttese között folytatódhat a nemzetközi szereplés, tehát a Fradi számára ez az összecsapás komoly téttel bír.

Fotók: MTI/Illyés Tibor, MTI/Szigetváry Zsolt

Ferencváros
Barcelona
labdarúgó
Puskás Aréna
csoportkör
forduló

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű