Ugrás a tartalomra

A Ferencváros a ráadásban kapott góllal 2-1-es vereséget szenvedett a Juventustól

2020.11.25
11:02
Forrás
m4sport, Nemzetisport, MTI
Hajszálnyira volt a pontszerzéstől a Ferencváros a Juventus otthonában.

A Ferencváros hosszabbításban kapott góllal 2-1-es vereséget szenvedett a Juventus vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, így a torinóiak továbbjutottak a négyesből.

A végig bátran futballozó Ferencváros Myrto Uzuni találatával szerzett vezetést a 19. percben, így a magyar csapat eddig minden BL-csoportmérkőzésén legalább egyszer eredményes volt. Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo a 35. percben egyenlített, a Zebrák győztes gólját pedig a csereként beálló Alvaro Morata fejelte a 92. percben.

Jövő szerdán az ötödik fordulóban a magyar bajnok a katalán sztárcsapatot fogadja a Puskás Arénában.

A kvartett másik összecsapásán a Barcelona idegenben könnyedén, 4–0-ra legyőzte az ukrán Dinamo Kijevet. Sikerével a Juve és a Barca is bebiztosította a továbbjutását a nyolcaddöntőbe.

Az FTC rosszabb gólkülönbsége miatt a Dinamo Kijev mögött maradt a G csoportban.

Kedd este további 6 mérkőzést rendeztek a Bajnokok Ligájában.

Az E csoportban a Chelsea és a Sevilla is nyerni tudott, így már biztos ott lesznek a BL egyenes kieséses szakaszában.

Az F csoportban sem történt meglepetés. A Borussia Dortmund hazai pályán 3:0-ra győzte le a Club Brugget, míg a Lazio 3:1-re verte a szentpétervári Zenit együttesét.

A H csoportban a Paris Saint-Germain 1:0-ás eredménnyel győzte le Gulácsi csapatát, a Lipcsét, míg a Manchester United visszavágott a Basaksehirnek az előző fordulóban elszenvedett vereségért és az Old Traffordon 4:1-es vereséget mértek a törökökre. 

Ma este újabb nyolc mérkőzést rendeznek a BL negyedik fordulójában.

Az A csoportban 21 órától a tavalyi címvédő a Bayern München a Salzburggal, az Atletico Madrid pedig a Lokomotive Moszkvával mérkőzik.

A B csoport éllovasa a Mönchengladbach a második helyen álló Shakhtart fogadja, míg az Inter Milan és a Real Madrid a továbbjutás szempontjából nagyon fontos mérkőzést játszik egymással Olaszországban.

A C csoportban a Olympiakos-Manchester City és Marseille-Porto találkozókat rendeznek.

A D csoportban a Liverpool az Atalanta együttesével mérkőzik, míg az Ajax a Midtylland csapatát látja vendégül.

Ferencváros
Juventus
Bajnokok Ligája
BL
foci
futball

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.