Ugrás a tartalomra

Férfi asztalitenisz: Rangadó Temerinben

2021.03.18
19:32
2021.03.18
20:11
Forrás
Pannon RTV
A több mint 3 órás küzdelmet követően vendégsiker született.

Nagy rangadót vívott a Temerin és a Železničar a hazai férfi asztalitenisz Szuperliga 16. fordulójában. A niši együttes az egyik bolgár vendégjátékos nélkül érkezett Temerinbe, de még így is nagy harcra lehetett számítani. Ez be is igazolódott, hiszen a küzdelem közel három és fél órán át folyt.

A hazai együttes jól kezdett, Luka Bakić és Boris Brnović győzelmeivel 2:0-ra vezetett, ami után Popov nagy küzdelemben legyőzte Pető Zoltánt, Miloš Milenković pedig felül múlta Bakićot és a Železničar egyenlített. Pető hozta a kötelezőt Petrović ellen, ám Brnović nem tudta meglepni Popovot, így a győztesről a párosok küzdelme döntött. A Pető-Bakić temerini kettős 2:1-re vezetett, de a Popov-Milenković duó egyenlített, majd az ötödik játszmát 12:10-re húzta be és a Železničar 4:3 arányban megnyerte az összecsapást.

Pető Zoltán, játékos, Temerin ATK: „Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze a győzelem, mert közel voltunk. Végül a páros döntött, amely 3:2 lett. Luka Bakić Milenkovićtól 3:2-re kapott ki, én a bolgár idegenlégióstól, Popovtól 3:2-re kaptam ki, Bakić vezetett 2:1-re, én vezettem 2:1-re, párosban ők vezettek 2:1-re, mi egyenlítettünk, szóval egy nagyon kiegyensúlyozott mérkőzés volt.”

Ezzel a győzelemmel a Železničar elkerülte a Radničkit a táblázaton és feljött a harmadik helyre, míg a Temerin maradt a hatodik.

asztalitenisz
szuperliga

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.