Ugrás a tartalomra
MTI/Illyés Tibor

Férfi kézi Eb: Szerbia második győzelemével biztos továbbjutna a csoportból

2022.01.15
08:41
2022.01.15
10:49
Forrás
Pannon RTV
A szerb válogatott ma Horvátország csapatával mérkőzik meg a magyar–szlovák közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokságon.
MTI/Illyés Tibor

A szegedi Pick arénában először az első fordulóban a horvátokat 27:22-re legyőző és a végső győzelemre is esélyesnek tartott francia válogatott lép pályára. A 18 órakor kezdődő mérkőzésen az ellenfelük a vereséggel kezdő ukrán csapat lesz.

MTI/Illyés Tibor

 A C csoport másik mérkőzésén Szerbia és Horvátország legjobb kézilabdázói csapnak össze. A szerb válogatottnak a győzelem a biztos második helyet és a továbbjutást jelentené, mivel az első mérkőzésükön 31:23-ra legyőzték az ukránokat. Igazi parázs összecsapásra és fergeteges szurkolásra lehet számítani, mivel a horvát válogatottnak győznie kell, hogy a kezdeti veresége után megmaradjon a továbbjutási esélye a torna következő fázisába. A mérkőzés este fél kilenckor kezdődik.

Férfi kézilabda Eb 2022

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.