Ugrás a tartalomra
MTI/Illyés Tibor

Férfi kézi Eb: Szerbia második győzelemével biztos továbbjutna a csoportból

2022.01.15
08:41
2022.01.15
10:49
Forrás
Pannon RTV
A szerb válogatott ma Horvátország csapatával mérkőzik meg a magyar–szlovák közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokságon.
MTI/Illyés Tibor

A szegedi Pick arénában először az első fordulóban a horvátokat 27:22-re legyőző és a végső győzelemre is esélyesnek tartott francia válogatott lép pályára. A 18 órakor kezdődő mérkőzésen az ellenfelük a vereséggel kezdő ukrán csapat lesz.

MTI/Illyés Tibor

 A C csoport másik mérkőzésén Szerbia és Horvátország legjobb kézilabdázói csapnak össze. A szerb válogatottnak a győzelem a biztos második helyet és a továbbjutást jelentené, mivel az első mérkőzésükön 31:23-ra legyőzték az ukránokat. Igazi parázs összecsapásra és fergeteges szurkolásra lehet számítani, mivel a horvát válogatottnak győznie kell, hogy a kezdeti veresége után megmaradjon a továbbjutási esélye a torna következő fázisába. A mérkőzés este fél kilenckor kezdődik.

Férfi kézilabda Eb 2022

Most

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.