Ugrás a tartalomra
MTI/Szigetváry Zsolt

Férfi kézilabda Eb - Kiélezett meccsen horvát siker Izland ellen

2022.01.24
17:39
2022.01.24
17:45
Forrás
MTI
A horvát válogatott 23-22-re legyőzte Izland együttesét a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában Budapesten.

Koronavírusos megbetegedések miatt az északi szigetország csapatába mindössze 14 játékost tudtak benevezni. A horvátoktól a Pick Szeged kapusa, Mirko Alilović kisebb lábsérülés miatt hiányzott. A mai győzelemmel a horvát válogatott első pontjait szerezte meg a középdöntőben, míg Izland négy ponttal áll.

MTI/Szigetváry Zsolt

A középdöntő-csoportokból az első és a második helyezettek jutnak az elődöntőbe, a harmadikok pedig az ötödik helyért mérkőznek. A döntő hétvége meccseit a magyar fővárosban rendezik. 18 órakor Dánia-Hollandia mérkőzés, 20 óra 30 perckor Franciaország-Montenegró összecsapással folytatódnak az Eb meccseit.

Férfi kézilabda Eb 2022
kézilabda
Izland
Horvátország

Most

20:06

Színfalak mögött

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény több év kihagyás után idén ismét megszervezte a színházi nevelési óráját a helybeli általános iskola hetedik osztályosai számára.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.