Ugrás a tartalomra

Férfi kézilabda Eb-selejtező: Szerbia magabiztos győzelme Szlovákiában

2022.10.16
19:54
Forrás
Pannon RTV
A szerb férfi kézilabda-válogatott 21-27-re nyert Szlovákia vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában.

A szerb csapat szerezte a találkozó első gólját és onnantól ki sem engedte a vezetést a kezéből. A félidőben már 4 góllal vezettek (12:16). A második játékrészben tovább növelték előnyüket. 8 góllal is vezettek, de a szlovák csapatnak sikerült faragnia a hátrányából, így a mérkőzés 21:27-es eredménnyel ért véget. A szerb csapat két forduló után hibátlan a selejtezősorozatban, de így is csak másodikak a csoportjukban, mert a norvégok jobb gólkülönbségüknek köszönhetően megelőzik őket. A EB-selejtezők márciusban folytatódnak, Szerbia csapata március 8-án Norvégia csapatát látja vendégül, három nappal később pedig idegenben csapnak össze a csoportelsővel. A csoportok első két-két helyezettje, valamint a nyolc csoport négy legjobb harmadikja jut ki a 2024-es németországi kontinenstornára.

kézilabda

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.