Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kerekes Rudolf

A férfi kézilabda Szuperligában megkezdődött a bajnokság tavaszi idénye

2019-02-04
15:15
2019-02-04
17:34
Forrás
Pannon RTV
Pancsován az éllovas Dinamo együttese a belgrádi Crvena Zvezdát fogadta. A hazai csapat a bajnokság őszi részében minden mérkőzését megnyerte, így esélyesként lépett pályára.
Pannon RTV/Kerekes Rudolf

Már az első félidőben megmutatkozott, hogy ki a jobb és rutinosabb, mert 6:5 után a Dinamo elhúzott és 17:11-re vezetett az első félidő végén. A játék második részében egy kis időre a belgrádiak feljöttek három gól különbségre, de ennél többre nem telt erejükből. A hazai csapat végül 32:27-el diadalmaskodott.

Pannon RTV/Kerekes Rudolf

Janko Pešić, a Zvezda játékosa hat gólt dobott a mérkőzésen: „Nem volt veszítenivalónk ezen a mérkőzésen. Azért jöttünk, hogy minél jobban és küzdelmesebben játszunk, hogy lássuk, milyen szinten vagyunk az elsőhelyezettekhez, az erősebb csapatokhoz képest. Voltak hibáink, amelyekért megfizettünk.

A mérkőzés legeredményesebb és legjobb játékosa a nyolc gólt lövő hazai Ivan Dimitrijević volt: „A végéig tudtuk tartani azt a tempót, amit az elejétől diktáltunk, ahogyan az előző 13 mérkőzést is befejeztük. Nagy csapatgyőzelem volt, ahogy az elmúlt 13 is. Minden megbeszélt dologhoz tartottuk magunkat, és ahhoz, amit az edző kért tőlünk. Megköszönném a pancsovai közönségnek, hogy az egész meccsen szurkolt nekünk. A teltházas csarnokot, és nagyon örülök, hogy hosszú idő után a Zvezda szurkolóit is itt láthattam.”

Pannon RTV/Kerekes Rudolf

A siker egyik kovácsa Ivan Petković, a Dinamo edzője: „A játékosaim profi módon valóban a maximumot nyújtották. Motiváltak, fegyelmezettek és konkrétak voltunk. Az első félidőben mikor lehetőség adódott, a jó védekezés után sikerült az ellentámadásokból gólokat adni, és így növeltük a különbséget. Az, amitől tartottam, beigazalódott a második félidőben, hiszen azt a játékrészt valójában elvesztettük. A Zvezda egy küzdő együttes, bátor, tud játszani, de nincs tapasztalata.

Pannon RTV/Kerekes Rudolf

Az öröm mellett szomorúság is volt. A nyilatkozók kifejezték részvétüket a tragikusan elhunyt Novak Bošković, volt kézilabdaválogatott játékos családjának. Az ismert játékos öngyilkosságot követett el.

Pancsova
szuperliga
kézilabda
Dinamo
Crvena zvezda

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.