Ugrás a tartalomra
Gólhelyzet a mérkőzésen
Tanjug/AP/Soeren Stache

Férfi kézilabda-vb: Szerbia kikapott Franciaországtól

2019-01-12
23:26
Forrás
Magyar Szó, Szerbiai RTV
A szerb férfi kézilabda-válogatott 32:21-re kikapott Franciaországtól a német-dán közös rendezésű világbajnokság A-csoportjának második fordulójában.

Szerbia válogatottja csak az első félidőben volt egyenlő elenfele a címvédő francia csapatnak. A félidőben már 15:12-es francia előny állt az eredményjelzőn. A szerb lemaradás a második fél órában jelentősen nőtt, és a játékot 11 gólos előnnyel nyerte meg a 2017-es világbajnok csapat.

A szerb csapat a következő mérkőzését hétfőn vívja Brazíliával.

férfi
kézilabda
világbajnokság
Szerbia
Franciaország

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.