Ugrás a tartalomra

Férfi kosárlabda Eb - Két mérkőzés, két győzelem

2022.09.03
21:41
Forrás
Pannon RTV
A szerb férfi kosárlabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte az Európa-bajnokságon.

A prágai O2 Arénában a szerb csapat ellenfele a társházigazda Csehország volt. A végső győzelemre is esélyesnek tartott szerbek az egész mérkőzésen uralták a játékot, két negyed után már 18 ponttal vezettek. A térfélcsere után a csehek jobban játszottak, míg a szerb csapatnál inkább a cserejátékosok kaptak játékperceket, így a különbség valamelyest csökkent, 10 pont alá azonban csak néhányszor engedték a házigazdákat a szerbek. A mérkőzés végül 81:68-as végeredménnyel zárult.

A találkozó legeredményesebb játékosa Nikola Jokić volt 18 ponttal, 11 lepattanóval és 5 gólpasszal. A szerb csapat következő mérkőzését hétfő este 9 órakor játssza Finnország ellen.

Szerbia
Csehország
kosárlabda
Európa bajnokság

Most

21:33, Frissítve: 07:18

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.