Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Petr David Josek

Férfi kosárlabda Eb - Két mérkőzés, két győzelem

2022.09.03
21:41
Forrás
Pannon RTV
A szerb férfi kosárlabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte az Európa-bajnokságon.

A prágai O2 Arénában a szerb csapat ellenfele a társházigazda Csehország volt. A végső győzelemre is esélyesnek tartott szerbek az egész mérkőzésen uralták a játékot, két negyed után már 18 ponttal vezettek. A térfélcsere után a csehek jobban játszottak, míg a szerb csapatnál inkább a cserejátékosok kaptak játékperceket, így a különbség valamelyest csökkent, 10 pont alá azonban csak néhányszor engedték a házigazdákat a szerbek. A mérkőzés végül 81:68-as végeredménnyel zárult.

A találkozó legeredményesebb játékosa Nikola Jokić volt 18 ponttal, 11 lepattanóval és 5 gólpasszal. A szerb csapat következő mérkőzését hétfő este 9 órakor játssza Finnország ellen.

Szerbia
Csehország
kosárlabda
Európa bajnokság

Most

15:34, Frissítve: 15:41

LeBron került az élre

LeBron James, a Los Angeles Lakers sztárja megdöntötte Kareem Abdul-Jabbar rekordját, ezzel ő lett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság történetének legeredményesebb játékosa.
13:55, Frissítve: 16:03

Most az orvos jött a páciensekhez Bezdánban

Ultrahangvizsgálatok, teljes vérkép készítése, cukorbetegek ellenőrzése, EKG-vizsgálat - ezeket a vizsgálatokat végezték Bezdánban a zombori Dr. Đorđe Lazić Egészségház szakorvosai egy új program keretében.

Népszerű