Ugrás a tartalomra

Férfi kosárlabda Eb: Szerbia továbbjutott, a nyolcaddöntőben búcsúztak a magyarok

2017.09.10
17:00
2017.10.04
12:35
Forrás
MTI, Livescore, RTS, kép: RTS
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 86-78-ra kikapott Szerbiától vasárnap az Európa-bajnokság isztambuli nyolcaddöntőjében.

A szerb férfi kosárlabda-válogatott jutott a legjobb nyolc közé az Európa-bajnokságon, miután 86-78-ra nyert Magyarország legjobbjai ellen az isztambuli nyolcaddöntőben. Az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes szerb csapat a mérkőzésen hullámzóan játszott, a magyar csapat pedig jól tartotta magát: a második és negyedik játékrészt Magyarország nyerte, a különbséget azonban nem sikerült ledolgozniuk.

A szerbek ellenfele a negyeddöntőben az olasz csapat lesz. A délután folyamán még egy mérkőzést játszottak, amelyen Lettország fölényesen legyőzte Montenegró legjobbjait és 100:68-as eredménnyel jutott a legjobb nyolc csapat közé. Szlovéniával csapnak majd össze.

kosárlabda
nyolcaddöntő
szerb-magyar

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.