Ugrás a tartalomra

Férfi tenisz-világranglista: Fucsovics 11 helyet javított

2022.11.28
14:27
2022.11.28
14:32
Forrás
MTI
Három magyar található az első 200-ban.

Az olaszországi Andriában rendezett tornán elődöntős Fucsovics Márton 11 helyet javított, s így 87.-ként zárja az évet a férfi teniszezők világranglistáján. Fucsovicsnak az elődöntő jelentette a végállomást az olaszországi Andriában zajló, 45 ezer euró összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán. A világranglistán 98. magyar játékos szombaton a kazah Mihail Kukuskinnal (223.) találkozott a négy között, és két szettben, 6:4, 6:4-re alulmaradt. Fucsovics egy hete Pozsonyban megnyert egy hasonló kategóriájú Challenger-versenyt, a magyar szövetség beszámolója szerint mostani teljesítményével további 11 helyet javít az ATP-rangsorban és a 87. helyen zárja majd az évet.

Az első 200-ban változatlanul további két magyar található, Piros Zsombor a 166., Marozsán Fábián pedig a 173. Az élen nem történt változás, továbbra is a spanyol Carlos Alcaraz vezet honfitársa, Rafael Nadal, valamint a norvég Casper Ruud előtt. Az ötödik helyen áll a szerb bajnok, Novak Đoković.

Fucsovics Márton

Most

17:07, Frissítve: 17:18

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.
13:32, Frissítve: 17:33

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.