Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Lukas Barth-Tuttas

Foci: A Bayern München vezeti a klubok világranglistáját

2021-01-19
15:23
2021-01-19
15:36
Forrás
Pannon RTV
A topolyai TSC is felkerült a rangsorba.

A Bayern München vezeti a labdarúgó klubok világranglistáját. A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezetnél, az IFFHS-nél a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München lett a legjobb a 2020-as klubvilágranglistán. A bajorok mögött a brazil Palmeiras és a BL-döntőben legyőzött francia Paris Saint-Germain zárt. Azonos pontszámmal végzett a táblázat 25. helyén a szerb Crvena Zvezda és a spanyol Real Madrid. A belgrádi Partizan a 65. pozíciót foglalja el.

Érdekesség, hogy felkerült a rangsorba a topolyai TSC is. A kék-fehérek a lista 157. helyét foglalják el. A legjobb magyar csapat a BL-főtábláján a Ferencváros a 73. helyével.

Bayern München
labdarúgás

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.