Ugrás a tartalomra

Foci: Ezekben a csoportokban folytatják európai szereplésüket a magyar és a szerb csapatok

2021.08.27
20:45
2021.08.27
20:58
Forrás
Nemzeti Sport, Pannon RTV
Isztambulban kisorsolták a labdarúgó Európa-liga idei főtáblájának csoportjait.

A belgrádi Crvena Zvezda az Európa-liga F csoportjában folytatja szereplését európai szinten. A szerb együttes a portugál Braga, a bolgár Ludogorec és a dán Midtjylland csapatával méri össze erejét. A magyar bajnok, a Ferencváros a német Bayer Leverkusen, a skót Celtic és a spanyol Real Betis csapatokkal mérkőzik meg a G csoportban. A másik belgrádi csapat, a Partizan pedig az Európa-konferencialigában fog játszani. A fekete-fehérek ellenfelei a belga Gent, az észt Flora, valamint a ciprusi Anorthoszisz Famaguszta.

Az UEFA közleménye szerint a BL-, az El- és az Ekl-selejtezőben sem lehetnek jelen a stadionokban vendégszurkolók. A döntést a csoportkörök megkezdése előtt felülvizsgálja majd az európai szövetség.

Európa-liga
Európa-konferencialiga

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.