Ugrás a tartalomra

Foci: Gólparádét rendezett a Barcelona

2020.07.06
11:52
2020.07.06
11:59
Forrás
Index.hu, nemzetisport
A csapat négyszer talált a kapuba idegenben.

Gólparádét rendezett az FC Barcelona, legyőzte otthonában a Villarrealt. A csapatok már az első perctől kezdve kimagasló teljesítményt nyújtottak. Az első gólra három percet kellett várni, amikor Pau Torres pöckölte saját kapujába a labdát. Az egyenlítésre sem kellett sokat várni, Moreno hamar kapuba vágta a kipattanót. A folytatásban viszont Luis Suárez és Antoine Griezmann is betalált. A második félidőben is akadtak gólhelyzetek, ám a Villarreal együttese elfáradt, és a lelkesedését is elveszítette. Ez pedig egy újabb barcelonai gólt eredményezett. Először Messi talált kapuba, viszont gólját les miatt érvénytelenítette a videobíró, percekkel később azonban Ansu Fati 4-1-re emelte a vendégek előnyét. Ez a gól volt a kilencezredik gól a Barcelona történetében.

Barcelona
labdarúgás

Most

13:32, Frissítve: 16:18

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.