Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Foci: győzött a magyarkanizsai TSC női csapata

2019-10-13
20:00
Forrás
Pannon RTV
3:0-ás győzelmet aratott a magyarkanizsai TSC női futballcsapata a belgrádi Crvena Zvezda B csapata ellen hazai pályán vasárnap délután.

Az első gól a kékeknél Balázs Bettinához fűződik, aki a 17. percben bravúrosat lőtt. A Zvezda női csapata a 42. percben lőtt rá a TSC kapujára, de Zubović Maja hatalmasat védett. A magyarkanizsai lányok folytatták támadójátékukat, minden Zvezda támadást hárítottak. A 46. percben újabb magyarkanizsai gól született Szilusi Katarinának köszönhetően, majd az 57. percben szintén TSC találat következett, Balázs Bettina jóvoltából. A mérkőzés végén Sóti Réka védő és csapatkapitány elmondta, a Zvezda B hibáit saját javukra tudták fordítani, a mai meccsen összeszedettebben játszottak, és ki tudták használni a helyzeteket.

TSC
női csapat
foci
labdarúgás

Most

13:58, Frissítve: 14:23

Változékony, szeles idő lesz

Kedden a szokásosnál alacsonyabb hőmérséklet vár ránk. Szerdától némi felmelegedés lehet. Szerbia egyes részein sárga riasztás van érvényben a zivatarok miatt.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.