Ugrás a tartalomra

Foci: győzött a magyarkanizsai TSC női csapata

2019.10.13
20:00
Forrás
Pannon RTV
3:0-ás győzelmet aratott a magyarkanizsai TSC női futballcsapata a belgrádi Crvena Zvezda B csapata ellen hazai pályán vasárnap délután.

Az első gól a kékeknél Balázs Bettinához fűződik, aki a 17. percben bravúrosat lőtt. A Zvezda női csapata a 42. percben lőtt rá a TSC kapujára, de Zubović Maja hatalmasat védett. A magyarkanizsai lányok folytatták támadójátékukat, minden Zvezda támadást hárítottak. A 46. percben újabb magyarkanizsai gól született Szilusi Katarinának köszönhetően, majd az 57. percben szintén TSC találat következett, Balázs Bettina jóvoltából. A mérkőzés végén Sóti Réka védő és csapatkapitány elmondta, a Zvezda B hibáit saját javukra tudták fordítani, a mai meccsen összeszedettebben játszottak, és ki tudták használni a helyzeteket.

TSC
női csapat
foci
labdarúgás

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.