Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Foci: győzött a magyarkanizsai TSC női csapata

2019-10-13
20:00
Forrás
Pannon RTV
3:0-ás győzelmet aratott a magyarkanizsai TSC női futballcsapata a belgrádi Crvena Zvezda B csapata ellen hazai pályán vasárnap délután.

Az első gól a kékeknél Balázs Bettinához fűződik, aki a 17. percben bravúrosat lőtt. A Zvezda női csapata a 42. percben lőtt rá a TSC kapujára, de Zubović Maja hatalmasat védett. A magyarkanizsai lányok folytatták támadójátékukat, minden Zvezda támadást hárítottak. A 46. percben újabb magyarkanizsai gól született Szilusi Katarinának köszönhetően, majd az 57. percben szintén TSC találat következett, Balázs Bettina jóvoltából. A mérkőzés végén Sóti Réka védő és csapatkapitány elmondta, a Zvezda B hibáit saját javukra tudták fordítani, a mai meccsen összeszedettebben játszottak, és ki tudták használni a helyzeteket.

TSC
női csapat
foci
labdarúgás

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.