Ugrás a tartalomra
Pixabay/flooy/illusztráció

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

2019-11-15
07:17
2019-11-15
07:28
Forrás
Vajdaság Ma
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.

A Szerbia - Luxemburg meccsen a szerb csapatból Aleksandar Mitrović az első félidőben duplázott, és bár Gerson Rodriguesnek sikerült szépítenie, a második félidőben Radonjić is betalált, végül 3–2-re nyert a szerb válogatott. A portugál együttes igencsak magabiztos volt a csoport utolsó helyezettjével szemben. Litvániának esélye sem volt. A meccsen Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett. A csoportot Ukrajna vezeti 19 ponttal, a második Portugália 14 egységgel, míg a harmadik szerb csapatnak 13 pontja van.

labdarúgás
foci
Eb-selejtező
Európa-bajnokság
selejtező

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.