Ugrás a tartalomra
Pixabay/flooy/illusztráció

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

2019-11-15
07:17
2019-11-15
07:28
Forrás
Vajdaság Ma
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.

A Szerbia - Luxemburg meccsen a szerb csapatból Aleksandar Mitrović az első félidőben duplázott, és bár Gerson Rodriguesnek sikerült szépítenie, a második félidőben Radonjić is betalált, végül 3–2-re nyert a szerb válogatott. A portugál együttes igencsak magabiztos volt a csoport utolsó helyezettjével szemben. Litvániának esélye sem volt. A meccsen Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett. A csoportot Ukrajna vezeti 19 ponttal, a második Portugália 14 egységgel, míg a harmadik szerb csapatnak 13 pontja van.

labdarúgás
foci
Eb-selejtező
Európa-bajnokság
selejtező

Most

20:56, Frissítve: 21:17

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.