Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Foci: A TSC a Voždovaccal mérkőzik meg

2020-10-29
18:03
A topolyai csapat jelenleg a 10. helyen áll a Szerb Szuperliga tabelláján 18 ponttal, 5 győzelemmel, 3 döntetlennel és 4 vereséggel.

A TSC labdarúgói szombaton, a Szuperliga 13. fordulójában a Voždovac vendégeként, maximálisan teljesítményt próbálnak nyújtani ugyanazon a pályán, amelyen a tavalyi szezonban debütáltak a szuperligában. Mirko Jovanović segédedző úgy értékelte, hogy a Voždovac játékosai nagyon, és remekül támadnak. Jovanović szerint a TSC csapata készen áll, és optimizmussal lép majd pályára.

A TSC ellenfele ebben a fordulóban, a 7. helyen álló Voždovac, amely 20 pontot gyűjtött be eddig. A Voždovac-TSC mérkőzést szombaton 15 órakor játsszák Belgrádban.

TSC
Voždovac
Szuperliga

Most

12:44, Frissítve: 12:54

Nem tart sokáig a ragyogó napsütés

Hétfőtől változékony időjárásra kell számítani. A hét elején átmeneti esőzésre van kilátás. Kedden rövid időre kisüt a nap, de a hét többi napján borús, csapadékos lesz az idő.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.