Ugrás a tartalomra

Foci: A TSC a Voždovaccal mérkőzik meg

2020.10.29
18:03
A topolyai csapat jelenleg a 10. helyen áll a Szerb Szuperliga tabelláján 18 ponttal, 5 győzelemmel, 3 döntetlennel és 4 vereséggel.

A TSC labdarúgói szombaton, a Szuperliga 13. fordulójában a Voždovac vendégeként, maximálisan teljesítményt próbálnak nyújtani ugyanazon a pályán, amelyen a tavalyi szezonban debütáltak a szuperligában. Mirko Jovanović segédedző úgy értékelte, hogy a Voždovac játékosai nagyon, és remekül támadnak. Jovanović szerint a TSC csapata készen áll, és optimizmussal lép majd pályára.

A TSC ellenfele ebben a fordulóban, a 7. helyen álló Voždovac, amely 20 pontot gyűjtött be eddig. A Voždovac-TSC mérkőzést szombaton 15 órakor játsszák Belgrádban.

TSC
Voždovac
Szuperliga

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.