Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Foci: A TSC a Voždovaccal mérkőzik meg

2020.10.29
18:03
A topolyai csapat jelenleg a 10. helyen áll a Szerb Szuperliga tabelláján 18 ponttal, 5 győzelemmel, 3 döntetlennel és 4 vereséggel.

A TSC labdarúgói szombaton, a Szuperliga 13. fordulójában a Voždovac vendégeként, maximálisan teljesítményt próbálnak nyújtani ugyanazon a pályán, amelyen a tavalyi szezonban debütáltak a szuperligában. Mirko Jovanović segédedző úgy értékelte, hogy a Voždovac játékosai nagyon, és remekül támadnak. Jovanović szerint a TSC csapata készen áll, és optimizmussal lép majd pályára.

A TSC ellenfele ebben a fordulóban, a 7. helyen álló Voždovac, amely 20 pontot gyűjtött be eddig. A Voždovac-TSC mérkőzést szombaton 15 órakor játsszák Belgrádban.

TSC
Voždovac
Szuperliga

Most

17:45

Érkezik a hó térségünkbe is?

Kedden havazhat térségünkben - legalábbis a meteorológusok szerint. Szerbia délebbi részein már a hét elején kialakult egy komolyabb hótakaró, leginkább a hegyvidéken. Vidékünkön vasárnap fordul csapadékosabbra az időjárás.
16:09, Frissítve: 17:24

Áldatlan állapotok uralkodnak Horgoson

A faluban egyre több a migráns - panaszolják a helyiek. Azt mondják, a helyzet tarthatatlan. Az észak-bácskai településről már több hónapja nem gyűjtötték be, és nem szállították el a feltorlódott illegális bevándorlókat.
16:06, Frissítve: 17:31

A segítség házhoz megy

Elindult a Vajdasági Magyar Szövetség terepi kampánya, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a kettős állampolgároknak, akik eddig még nem regisztráltak a magyarországi választási névjegyzékbe, de jövőre szeretnének szavazni.

Népszerű