Ugrás a tartalomra

Foci-vb: megkezdődik a csoportkör utolsó fordulója

2022.11.29
08:03
2022.11.29
11:22
Forrás
hirado.hu
Ma újabb négy mérkőzéssel dübörög tovább a katari labdarúgó-világbajnokság gépezete: megkezdődik a csoportkör utolsó fordulója, így az azonos csoportbeli csapatok meccseit egyszerre rendezik.

16 órától Hollandia-Katar és Ecuador-Szenegál, 20 órától pedig Anglia-Wales és Egyesült Államok-Irán összecsapásokra kerül sor.

16 órától az A csoportban élen álló Hollandia a már kiesett házigazdával, Katarral találkozik, a kvartett másik mérkőzésén ezzel párhuzamosan a továbbjutásra még egyaránt esélyes Ecuador néz farkasszemet Szenegállal. 

20 órától a B csoport éllovasa, Anglia játszik rangadót Wales együttesével, míg az Egyesült Államok az előző fordulóban meglepetésgyőzelmet arató irániakkal csatázik. Rendkívül kiélezett meccsek várhatók, ebből a négyesből még mind a négy válogatottnak van sansza a nyolcaddöntőbe kerülésre.

A csoport

  1. Hollandia – 4 pont (jobb egymás elleni eredmény)
  2. Ecuador – 4 pont
  3. Szenegál – 3 pont
  4. Katar – 0 pont

B csoport

  1. Anglia – 4 pont
  2. Irán – 3 pont
  3. USA – 2 pont
  4. Wales – 1 pont
foci-vb
Katar 2022
labdarúgó-világbajnokság
csoportkör

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.