Ugrás a tartalomra

Focilegendákkal találkozhat a közönség Topolyán

2021.09.02
16:01
2021.09.10
17:02
Forrás
Pannon RTV
A ferencvárosi csapat játékosaival, Dzurják Józseffel, Csöpivel és Kuntić Zorannal lesz beszélgetés a Művelődési Ház mozitermében ma este.

Az esemény egyfajta visszatekintés a TSC és a Ferencvárosi Torna Klub majdnem százéves kapcsolatára és együttműködésére. Szó lesz a holnapi topolyai stadionavatóról is, ahol a két csapat mérkőzik majd meg.

Sörfőző Károly, elnök, Rekreációs Sport Veterán civil szervezet: „A ma esti rendezvény része az idei programnak, még az év elején eldöntöttük, hogy a stadionavató előestéjén két ferencvárosi öregfiút fogunk beszélgetésre hívni. Már akkor, amikor még sejteni se lehetett kivel játssza a nyitómérkőzést a TSC. Azért esett a választás a Fradira, mert itt, Délvidéken messze legtöbb szurkolója ennek a csapatnak van, valamint a topolyai labdarúgóknak is kitűnő kapcsolata van a budapesti csapattal. Gyakorlatilag már a kezdetek óta jó viszonyt ápolnak.”

focilegenda
TSC
tradi
FTC
Ferencváros
Dzurják József
Kuntić Zoran
Ferencvárosi Torna Klub
Topolya

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.