Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/korábbi felvétel

Focitábort szervez gyerekeknek a topolyai TSC Labdarúgó Klub

2020-06-03
11:38
2020-06-03
18:53
Forrás
Pannon RTV
A szervezők minden olyan focizni vágyó fiú és lány jelentkezését várják, akik 2008. és 2013. között születtek.

A tábor június 22. és 26. között kerül megrendezésre, amelynek ára 99 euró. Az ár tartalmazza az ebédet, és különféle ajándékokat, edzőfelszerelést, sapkát, labdát, ivókulacsot. Tölgyesi Huba, a TSC marketing-munkatársa elmondta, hogy gyorsan telnek a helyek, ezért akik nem szeretnének lemaradni, azok mielőbb jelezzék részvételi szándékukat a klub hivatalos Facebook-oldalán megadott telefonszámokon.

Tölgyesi Huba, marketing-munkatárs, TSC, Topolya: „Szerettünk volna egy új tartalmat szervezni itt Topolyán. Tervben volt már korábban is, hogy legyen egy saját focitáborunk, egy nyári program az itteni és környékbeli gyerekeknek. Valójában a tábor az nyitott bárki számára, tehát nem kötelező, hogy valaki profi szinten járjon rendszeresen edzésre. Tehát, aki nem jár focizni, az is nyugodtan bejelentkezhet, tehát ez bárki számára nyitott lesz.”

TSC
Topolya
labdarúgás
tábor
focitábor

Most

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.