Ugrás a tartalomra

Focitábort szervez gyerekeknek a topolyai TSC Labdarúgó Klub

2020.06.03
11:38
2020.06.03
18:53
Forrás
Pannon RTV
A szervezők minden olyan focizni vágyó fiú és lány jelentkezését várják, akik 2008. és 2013. között születtek.

A tábor június 22. és 26. között kerül megrendezésre, amelynek ára 99 euró. Az ár tartalmazza az ebédet, és különféle ajándékokat, edzőfelszerelést, sapkát, labdát, ivókulacsot. Tölgyesi Huba, a TSC marketing-munkatársa elmondta, hogy gyorsan telnek a helyek, ezért akik nem szeretnének lemaradni, azok mielőbb jelezzék részvételi szándékukat a klub hivatalos Facebook-oldalán megadott telefonszámokon.

Tölgyesi Huba, marketing-munkatárs, TSC, Topolya: „Szerettünk volna egy új tartalmat szervezni itt Topolyán. Tervben volt már korábban is, hogy legyen egy saját focitáborunk, egy nyári program az itteni és környékbeli gyerekeknek. Valójában a tábor az nyitott bárki számára, tehát nem kötelező, hogy valaki profi szinten járjon rendszeresen edzésre. Tehát, aki nem jár focizni, az is nyugodtan bejelentkezhet, tehát ez bárki számára nyitott lesz.”

TSC
Topolya
labdarúgás
tábor
focitábor

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű