Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Focizni jó – minden korosztálynak

2021.06.19
18:01
2021.06.19
19:10
Forrás
Pannon RTV
Családi napot tartott a hajdújárási Vinogradar Futballklub. Az esemény alkalmával a gyerekek mellett a szülők is összemérhettél erejüket a pályán, illetve új tagok felvételére is sor került.

Aki nem tudott ma részt venni a toborzáson, az sem kell, hogy elkeseredjen, hiszen a csapat Facebook oldalán minden elérhetőséget megtalál a jelentkezéssel kapcsolatban.

Pannon RTV

A focizni vágyó gyerekek már 5 éves kortól egészen 18 éves korig jelentkezhetnek a csapatba. A már itt focizó gyerekek szeretettel várják új csapattársaikat.

Újvári Dávid: „Nekem sem ment rögtön először, ha első edzésen nem megy, akkor gyakorolni kell.”

Tchunkam Alex: „Jó itt gyerekek között lenni, játszunk, az edzők is nagyon kedvesek.”

Pannon RTV

Tesity Ervin a Vinogradar Futballklub edzője elmondta, a csapatnak jelenleg 90 focistája van, ezt a létszámot szeretnék tovább bővíteni: „Tavaly 5 csoporttal dolgoztunk, reményeink szerint idén nyártól ugyanígy öt korosztállyal fogjuk folytatni a versenyzést. Nem minden versenykorosztály, tehát vannak versenykorosztály alattiak, de velük is már szépen lassan, folyamatosan meccseket játszunk.”

Pannon RTV

Az eseményt a fél 9-kor kezdődő Vinogradar U19 - Kanizsa-Zenta-Ada Ligaválogatott meccs zárja majd, amelynek során a pálya új reflektorait is felavatják, amelyeket a Magyarország-Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program pályázatán nyertek. A klub emellett egy új, műfüves focipályával is gazdagodik.

Hajdújárás
Vinogradar
labdarúgás

Most

12:47

Falunapot ünnepel Majdány

Falunapot rendeznek Majdányon a helyi művelődési otthon nagytermében. Az esemény ma 19 órakor kezdődik, ahol többek között egy kiállítás is várja a látogatókat.

Népszerű