Ugrás a tartalomra
Szerbia Kézilabda Szövetsége

Fölényes szerb siker Kuba ellen

2019-12-02
06:58
2019-12-02
08:36
Forrás
MTI
Szerbia 46-27-re legyőzte Kubát a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság hétfői játéknapján, a csoportkör második fordulójában.

A kumamotói meccs már a legelején eldőlt, az európai csapat 8-0 után kapott először gólt, és hamarosan már tíz gólt volt a különbség. A karibi együttes a hajrában némileg csökkentette hátrányát, majd a második félidőt csak öttel veszítette el, de a súlyos vereséget nem kerülhette le.

A magyar élvonalban játszó szerb kézilabdázók közül a Siófok jobbátlövője, Andela Janjusevic és az Érd jobbátlövője, Jelena Lavko két-két gólt dobott, a Dunaújváros balátlövője, Jovana Jovovic háromszor, a Vác balszélsője, Sanja Radosavljevic pedig hatszor volt eredményes.

Eredmény, csoportkör, 2. forduló:
A csoport:
Szerbia-Kuba 46-27 (25-11)
    később:
Hollandia-Angola, Kumamoto 7.00
Norvégia-Szlovénia, Kumamoto 12.30

D csoport:
Oroszország-Argentína, Kumamoto 7.00
Kongói DK-Japán, Kumamoto 10.00
Kína-Svédország, Kumamoto 12.30

kézilabda

Most

18:58, Frissítve: 19:31

Kalmár Ferenc: Legyenek büszkék magyarságukra!

Szeressék, erősítsék és gyarapítsák családjaikat és hazánkat, Magyarországot és a Kárpát-medencét - üzeni a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából Kalmár Ferenc.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.