Ugrás a tartalomra
FoNet/RSS/Illusztráció

Fölényesen győztek a magyar lányok

2020.12.06
17:50
2020.12.06
18:02
Forrás
MTI, Szerbiai RTV
A magyar női kézilabda-válogatott 38:26-ra győzte le Szerbia csapatát a dániai Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában Koldingban.

A szerb lányok egyetlen alkalommal sem vezettek a találkozón, amelynek legeredményesebb játékosa Szöllősi-Zácsik Szandra volt, aki 12 lövésből tíz gólt dobott.

A magyarok pénteken 24-22-re kikaptak a horvátoktól, kedden 20:30-tól pedig a világbajnok Hollandiával találkoznak a C-csoportban, akiket viszont tegnap a szerb válogatott gyűrt maga alá.

A szerbek következő ellenfele kedden 18:15-től a horvátok lesznek.

A középdöntőbe az első három helyezett kerül.

A torna első négy helyezettje kijut a jövő decemberi, spanyolországi világbajnokságra, amelynek a házigazdák, valamint a címvédő hollandok biztosan résztvevői lesznek.

magyar
szerb
kézilabda
Európa-bajnokság
Dánia
holland
horvát
válogatott

Most

18:48, Frissítve: 18:58

Kiderült, mi okozhatta a budapesti kórháztüzet

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották. A tűzben egy ember meghalt. A kórház sürgősségi osztálya átmenetileg nem fogad betegeket.
18:00, Frissítve: 19:57

Egyre drágább a hús is

Egyre többet kell fizetniük a szerbiai fogyasztóknak a friss húsért. A drágulás elsősorban a marha-, a sertés- és a birkahúst érinti. A szakemberek ezt a takarmány világpiaci árának emelkedésével magyarázzák.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.