Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Folyamatos az utánpótlás-nevelés a Vinogradarnál

2023.01.30
19:12
2023.01.30
19:57
Forrás
Pannon RTV
Megtartotta idei első közgyűlését a hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub.

Az ülésen egyebek között az eddig elért eredményekről és fejlesztésekről, a klub sportolóiról és a jövőbeni tervekről is szót ejtettek. 2022-ben átadták az új műfüves focipályát is, és számos érmet szereztek a focisták.

Latyák Lóránt, a futballklub elnöke elmondta, folyamatos az utánpótlás-nevelés, és az idei évre is számos tervük van.

„Próbálunk majd különböző pályázatokon pályázni, hogy olyan eszközöket tudjunk nyerni, amelyekkel esetleg korszerűsíteni és bővíteni tudjuk a klub kapacitásait. Ez mindenek előtt egy fontos szempont. Ennek kapcsán megemlíteném, hogy a nyári toborzó óta 120 utánpótlás tagunk van.”

Vinogradar Labdarógóklub
Hajdújárás
foci
közgyűlés
Latyák Lóránt

Most

15:02

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 15:09

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.