Ugrás a tartalomra

Folyamatosan épül a TSC topolyai stadionja

2021.01.21
13:54
2021.01.21
16:45
Forrás
Pannon RTV
Megkezdődött a reflektorok felszerelése a topolyai TSC új stadionjára.

Vera Bogojević, az építési munkálatok felügyelője elmondta, ez egy igen kényes és veszélyes feladat. Majd hozzátette, hogy a 4200 fő befogadására alkalmas stadion a legkorszerűbb világítással rendelkezik majd. A munkálatok jól haladnak, a korábbi tervek és bejelentések szerint még idén elkészülhet a topolyai klub új otthonául szolgáló stadion. A TSC addig Zentán játssza hazai mérkőzéseit.

Vera Bogojević építészmérnök: „Számunkra ez egy fontos nap, mert a reflektorok felállításával befejezzük ennek a nagy objektumnak a szerkezetét. A központi reflektorok a sarkokon vannak, 35 méter magasak, és mindegyiknek egyenként 32 igen jó minőségű, Philips márkájú világítóteste van. Összesen 220 van belőle közvetlenül a stadionon, de van belőlük a tetőperemen is.”

TSC
stadion
reflektor
Topolya

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.