Ugrás a tartalomra

Folytatná sikeres rajtját a TSC a Szuperligában

2019.07.25
14:20
2024.03.19
08:47
Forrás
Pannon RTV
A Voždovac elleni győzelmét követően a lučani Mladost együttese ellen folytatná sikeres rajtját a TSC labdarúgó-csapata a Szuperligában.

A topolyai kék-fehérek a bajnokság következő fordulójában Zentán játszanak majd. Szabó Zoltán vezetőedző szerint nehéz meccs lesz, de bízik a sikerben. Hozzátette, a közönség egy jó mérkőzésre számíthat csapatától.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „A Mladost Lučani egy nagyon nehéz ellenfél. Már évek óta ott van a szerb élbolyban. Volt olyan szezonjuk, amikor az európai szereplést is kiharcolták. Szóval egy jó csapat érkezik. Természetesen mi nem félünk. Tiszteljük az ellenfelet, de mi nyerni szeretnénk, mint az előző mérkőzéseken is játszottunk Zentán, egy hasonló taktikával, mint a Voždovac ellen és remélem, hogy sikerülni fog.”

TSC
szuperliga
Topolya

Most

14:41

Halásztelki fúvósok koncerteztek Belgrádban

A Bocskai István Református Oktatási Központ Fúvós Együttese mutatkozott be a belgrádi Collegium Hungaricumban. A Magyarországról érkező fiatalok egyórás koncertet tartottak a szerb fővárosban működő magyar kulturális központban.
14:34

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.
13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.