Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV/Varga Dániel

Folytatódhat-e a TSC sikere a Szuperligában?

2019-09-19
13:28
2019-11-27
12:17
Forrás
Pannon RTV
A kruševaci Napredak együttesénél vendégeskedik a hétvégén a TSC labdarúgó csapata.

Szabó Zoltán játékosai nyolc fordulót követően továbbra is veretlenek a Szuperligában. A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésre is győzelmi reményekkel utaznak a topolyaiak. Érdekességnek számít, hogy a TSC jövő szerdán is megmérkőzik a kruševaci csapattal a Szerb Kupában a legjobb tizenhatba jutásért.

A mérkőzésre kipihenten utazik a TSC csapata - nyilatkozta Faragó Szilárd, kapusedző: „A szerencse úgy hozta, hogy a kupában is a Napredak csapatát kaptuk, tehát öt nap alatt kétszer is meg fogunk velük mérkőzni, mind a kétszer Kruševacon. Úgy érzem, hogy a csapat fel van készülve. Ez a hét inkább a regeneráció hete volt, mivel csak hat napunk volt a felkészülésre.”

Szuperliga
Napredak
Kruševac
Topolya
TSC

Most

11:42, Frissítve: 11:50

Ma 70 éves a Palicsi Állatkert

Az 1950-ben alapított állatkert több mint 150 állatfajjal rendelkezik. A helyszín közkedvelt mind a turisták, mind a környékbeliek számára.
09:20, Frissítve: 12:09

Ma van pünkösd vasárnapja

A Szentlélek eljövetelét ünneplik a keresztények. A pünkösd a húsvét és a karácsony után a harmadik legnagyobb keresztény ünnep.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.