Ugrás a tartalomra

Folytatódhat-e a TSC sikere a Szuperligában?

2019.09.19
13:28
2024.03.19
08:36
Forrás
Pannon RTV
A kruševaci Napredak együttesénél vendégeskedik a hétvégén a TSC labdarúgó csapata.

Szabó Zoltán játékosai nyolc fordulót követően továbbra is veretlenek a Szuperligában. A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésre is győzelmi reményekkel utaznak a topolyaiak. Érdekességnek számít, hogy a TSC jövő szerdán is megmérkőzik a kruševaci csapattal a Szerb Kupában a legjobb tizenhatba jutásért.

A mérkőzésre kipihenten utazik a TSC csapata - nyilatkozta Faragó Szilárd, kapusedző: „A szerencse úgy hozta, hogy a kupában is a Napredak csapatát kaptuk, tehát öt nap alatt kétszer is meg fogunk velük mérkőzni, mind a kétszer Kruševacon. Úgy érzem, hogy a csapat fel van készülve. Ez a hét inkább a regeneráció hete volt, mivel csak hat napunk volt a felkészülésre.”

Napredak
Kruševac
Topolya
TSC

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.