Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay

Folytatódik a labdarúgó Nemzetek Ligája

2018-11-20
16:46
Forrás
Pannon RTV
Ma este a Szerbia labdarúgó válogatottja Litvánia ellen lép pályára Belgrádban. A szerb válogatott 11 ponttal a C divízió első helyén áll, míg a litvánok nulla ponttal csoport utolsók.

A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik. A Nemzetek Ligájában ma további meccsekre is sor kerül. Portugália Lengyelországot fogadja, Svédország válogatottja Oroszország csapata ellen lép pályára, Skócia Izrael legjobbjaival csap össze, míg Montenegró Romániával játszik. Málta válogatottja Feröer-szigetek nemzeti csapata ellen lép pályára, míg Koszovó Azerbajdzsán válogatottjával mérkőzik.

Nemzetek Ligája
labdarúgás
Szerbia
Litvánia
Belgrád

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.