Ugrás a tartalomra

Folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei

2021.11.02
10:22
2021.11.02
14:03
Forrás
MTI
A negyedik fordulóban kedden és szerdán is 8-8 mérkőzést rendeznek.

Kedden az Atalanta visszavághat a Manchester Unitednek az előző fordulóban elszenvedett vereségéért. Angliában az olaszok 2:0-ra is vezettek, de a hazai csapat megfordította a mérkőzést. Az F csoport másik mérkőzésén a Villarreal a Young Boys csapatát fogadja.

Az E csoportban a Barcelona Ukrajnában nyernie kell a Dinamo Kiev ellen, ha meg akarja tartani továbbjutási esélyeit. Ugyanebben a csoportban a csoportban az eddig hibátlanul teljesítő Bayern München a portugál Benficat látja vendégül.

A G csoportban Wolfsburg a Salzburggal mérkőzik. A Sevilla a Lille csapatát látja vendégül.

A H csoportban a Juventus a Zenit ellen lép pályára Olaszországban, míg a Chelsea a svéd Malmö otthonába látogat.

Szerdán az A csoportban az angol Manchester City a belga Brugge-zsel, a német Leipzig a francia Paris Saint-Germainnel csap össze.

A B csoportban az olasz Milan a portugál Portóval, az angol Liverpool a spanyol Atlético Madriddal játszik.

A C csoport negyedik fordulójában a portugál Sporting Lisboa a török Besiktas, míg a német Borussia Dortmund a holland Ajax Amsterdam ellen lép pályára.

A D csoportban a spanyol Real Madrid az ukrán Sahtar Donyeckkel, a moldovai Sheriff Tiraspol az olasz Interrel mérkőzik.

A BL-meccsek 18.45-kor vagy 21 órakor kezdődnek.

labdarúgás
foci
BL
Bajnokok Ligája
csoportkör

Most

16:12, Frissítve: 16:54

Negyedik napja keresik az eltűnt kislányt

Speciális mentőcsapatok érkeztek a helyszínre, most ők vizsgálják át a területet. Az alagutakat, a földalatti csatornákat és az aknákat is átvizsgálják. Igor Jurić szerint furcsák a kislány eltűnésének körülményei.
15:47

28. Rákóczi Mozgótábor – Pályázati felhívás

Vegyél részt a kanadai Rákóczi Alapítvány 2024-es Diákok Határok Nélkül Programjában! Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez és köss életre szóló barátságokat!
13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.