Ugrás a tartalomra
sajtótájékoztató
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Fontos labdarúgó mérkőzésre készül a topolyai TSC

2017-10-19
15:33
2017-10-20
00:21
Forrás
Pannon RTV
Szombaton fogadja otthonában a topolyai TSC a dobanovci Budućnostot. A házigazda együttes kedvező eredményre és sok szurkolóra számít, akiket ismét meglepetéssel várja.

A szerbiai labdarúgó másodosztály 10 bajnoki fordulójában a topolyai TSC ellenfele a dobanovci Budućnost lesz. A TSC az utóbbi három mérkőzésén nem tudott nyerni, két döntetlen után idegenben 2:0-ra kikapott a zimonyi Teleoptiktól. Fontos a következő meccs, hiszen ha győz a TSC, akkor ismét felzárkózhat a élmezőnyhöz. Petar Kurćubić, vezetőedző, TSC: „Gyenge időszak áll mögöttünk, és nagyon szeretnénk javítani a benyomáson, amit Zimonyban szereztünk. Tény, hogy itt Topolyán általában jól játszottunk és jó eredményeket értünk el, és szeretnénk ezt megismételni.”

Az utóbbi időszakban egyre látogatottabbak a TSC hazai mérkőzései. A szurkolókra ezúttal is számít a csapat, és meglepetéssel is készülnek a jegyet váltó nézők számára. Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC: „Szeretném meghívni a szurkolókat, hogy mint a múltkori itthoni meccsen is, jöjjenek ki mindannyian, mert meglepetés várja őket. A belépő ingyenes, de aki jegyet vált, ami 150 dinár lesz, meglepetés várja. Erről csak ennyit szeretnék mondani, a meglepetést majd a meccsen meghallják, hogy mi lesz.”

A TSC és a Budućnost mérkőzését szombaton 14:30-tól tekinthetik meg a nézők a topolyai városi stadionban.

Topolya
TSC
labdarúgó
mérkőzés
Szabó Zoltán

Most

08:46, Frissítve: 08:52

Mit hoz a tavasz?

A meteorológusok szerint Európában átlagon felüli hőmérsékletre számíthatunk, de lesznek szélsőséges, viharos időszakok is.
08:34, Frissítve: 08:41

Idegenforgalmi Vásár Belgrádban

Egyiptom a díszvendége a ma nyíló, 42. alkalommal megrendezett belgrádi Idegenforgalmi Vásárnak, amelyen mintegy 700 kiállító vesz részt több mint 40 országból.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.