Ugrás a tartalomra

Fontos meccsre készül a topolyai TSC

2018.08.16
17:40
2024.03.19
08:41
Forrás
Pannon RTV
Első hazai mérkőzését játssza szombaton a topolyai TSC a Szerb Labdarúgó Első Liga idei szezonjában. Bár a belgrádi Sinđelić ellen értékes döntetlent ért el az előző fordulóban, most nyernie kell.

Mivel a TSC-nek új stadionja lesz, ebben az évadban a hazai mérkőzéseket a zentai pályán játsszák. Predrag Rogan vezetőedző csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, egyértelmű, hogy a čajetinai Zlatibor együttesét le kell győzniük. Úgy véli, az ellenfél gyengébb játékerőt képvisel, valamint a bajnoki címhez vezető úton nem hullajthatnak el pontokat a gyengébb csapatok ellen. Predrag Rogan, vezetőedző, TSC, Topolya: „Nekünk megvan a kötelességünk, a fiúk felkészültek. Szeretnénk megszerezni az idei bajokság első győzelmét, maximálisan tisztelve a Zlatibor együttesét, amely az előző körben kivételesen jó eredményt ért el.”

Szabó Zoltán, a TSC sportigazgató elmondta, hogy az idei szezonban is igyekeznek kedveskedni a szurkolóknak: „A zentai és a környékbeli szurkolóknak, és aki Topolyáról is eljön, ingyenes a belépő, aki jegyet vált 150 dinárért, az kap egy szurkolói pólót. Topolyáról pedig két szurkolói busz indul, 4:15-kor, a többi adatokat az utazással kapcsolatban a Facebookon lehet majd látni.”

Az összecsapást szombaton 17:30-kor rendezik meg a zentai Népkert futballpályáján.

Topolya
TSC
labdarúgó
Szerb Labdarúgó Első Liga

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.