Ugrás a tartalomra

Fordulatos mérkőzés Ljubljanában

2022.06.12
23:01
2022.06.12
23:10
Forrás
Pannon RTV
2:2-es döntetlent játszott Szerbia labdarúgó válogatottja Szlovéniával a Nemzetek Ligájában.

A ljubljanai mérkőzésen a szerb csapat már a 8 percben Živković találatával megszerezte a vezetést. Az első félidő vége előtt tíz perccel Mitrović megduplázta a vendég csapat előnyét. A fordulást követően a házigazda szlovénoknak 10 percen belül sikerült egyenlíteniük. Gnezda Cerin és Šaško voltak eredményesek a hazai csapatban. A szerb csapat ezután magához ragadta az irányítást és több helyzetet is kidolgozott, de gólt nem sikerült szereznie. A szlovénok keményen játszottak, szabálytalanságokkal tördelték a játékot és kontratámadásokból próbálták veszélyeztetni a szerb kaput.

Szerbia 4 mérkőzés után a Nemzetek Ligája B osztályának 4. csoportjában 7 ponttal a második helyen áll. A svédeket másodszor is legyőző Norvégia 10 ponttal az első a tabellán, a harmadik helyen Svédország van 3 ponttal, míg Szlovéni 2 ponttal az utolsó csoportban.

Nemzetek Ligája

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.