Ugrás a tartalomra

Fordulatos mérkőzésen győzte le Thiem Đokovićot

2020.11.21
19:49
Forrás
Pannon RTV
Elképesztő végjátékban győzte le Dominic Thiem Novak Đokovićot az ATP-világbajnokság elődöntőjében.

A szerb világelsőt az osztrák Dominic Thiem 7:5, 6:7, 7:6-ra győzte le. Mindkét játékos magabiztosan kezdte a mérkőzést és 5:5-ig hozta saját adógatójátékát. Az osztrák játékos ekkor kihasználta a break lehetőségét és a következő játszmában simán behúzta a szettet.

A második játékrész is igen kiélezett volt. A játékosok csak a rövidítésben tudták eldönteni a szett sorsát. A rövidítésben Đoković négy meccslabdát is hárított és 12-10 re nyerni tudott.

Következett a harmadik szett, amelyben ismét csak a rövidítés döntött. Ebben a szerb világelső magabiztosan 4:0-val kezdett, de az osztrák hat labdamenetet nyerve fordítani tudott.  Thiem ötödik mérkőzéslabdáját is hárította Đoković, a hatodikat azonban már kihasználta az osztrák.

Ezzel Thiem duplázott, hiszen az elmúlt évhez hasonlóan ismét biztosította a helyét a fináléban.

Novak Đoković
Dominic Thiem
tenisz

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.