Ugrás a tartalomra

Fordult a kocka, most Szabadka nyert a röplabdában

2013.03.21
13:17
2017.10.03
09:34
3:0-ás győzelmet arattak a Spartacus női röplabdásai a belgrádi Vizura fölött szerda este, a röplabda szuperliga elődöntőjének második fordulójában
3:0-ás győzelmet arattak a Spartacus női röplabdásai a belgrádi Vizura fölött szerda este, a röplabda szuperliga elődöntőjének második fordulójában. A szabadkaiak felszívták magukat a 3:2-re elvesztett első mérkőzés után, és magabiztosan játszottak. Habár a belgrádiak határozottan kezdtek, végül csak futottak az eredmény után, és mind a három szettet 25:21, 25:10, 25:20 arányban elvesztették. A elődöntő megnyeréséhez három nyert mérkőzésre van szükség. A küzdelem Belgrádban, a Vizura otthonában folytatódik. (wienerliga.org)

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.