Ugrás a tartalomra

Forma-1: Vettel győzött Monacóban

2017.05.28
17:19
Sebastian Vettel nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíjat vasárnap
Sebastian Vettel nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíjat vasárnap. A Ferrari német pilótája finn csapattársát, az első helyről induló és sokáig az élen autózó Kimi Räikkönent, illetve a Red Bull ausztrál versenyzőjét, Daniel Ricciardót megelőzve győzött. Vettel ezzel növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben legfőbb riválisa, a hetedikként célba érő brit Lewis Hamilton előtt. A négyszeres világbajnok Vettel idénybeli harmadik diadalát aratta a szezonnyitó ausztrál, illetve a bahreini viadal után, és tovább folytatódott remek sorozata, hiszen még nem végzett a második helynél hátrébb idén. Monte-Carlóban 2011 után másodszor nyert. A világbajnokság két hét múlva a Kanadai Nagydíjjal folytatódik. (MTI, kép: FoNet/AP)
Sebastian Vettel
Monaco

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.