Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Sarah Stier

Formába lendült Federer

2019-08-31
11:16
2019-08-31
11:25
Forrás
M4Sport
A harmadik helyen kiemelt svájci Roger Federer bejutott a nyolcaddöntőbe az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi versenyében. Búcsúzott viszont a japán Nisikori Kej.

A 20-szoros Grand Slam-bajnok, New Yorkban ötszörös győztes svájci sztár pénteken a harmadik fordulóban a világranglista 58. helyezettjét, a brit Daniel Evanst múlta felül sima mérkőzésen.

Kiemeltként búcsúzott viszont a japán Nisikori Kej, a US Openen 2014-ben döntős, 2016-ban és 2018-ban elődöntős játékost négy játszmában győzte le az ausztrál Alex De Minaur.

Tanjug/AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

tenisz
US Open
Roger Federer
Nisikori

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.