Ugrás a tartalomra
Tanjug/Brynn Lennon, Pool/AP/2020.11.27.

Formula–1-es pilóta lesz Mick Schumacher

2020-12-02
15:36
2020-12-02
15:46
Forrás
Nemzeti Sport
A Haas hivatalos oldalán erősítette meg, hogy többéves szerződést kötött a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fiával, Mick Schumacherrel.

 Az amerikai alakulat kedd reggel először Nyikita Mazepin szerződtetését jelentette be, majd szerdán megerősítette, hogy a Ferrari akadémiáját erősítő Mick Schumacher lesz az orosz pilóta csapattársa, így a Haas csapata két újonccal vág neki a 2021-es idénynek. A fiatal német pilóta a 47-es rajtszámmal kezdi meg pályafutását, a 4-est az F3-ban használta, amikor megnyerte a bajnokságot, míg a 7-es édesapja 7 vb-címét szimbolizálhatja.

Formula–1
pilóta
Mick Schumacher

Most

16:26, Frissítve: 19:52

Sorban álltak az oltásért Belgrádban

Minden eddiginél nagyobb tömeg érkezett ma a Belgrádi Vásár területén lévő oltóhelyhez, hogy megkaphassák a vakcinát. A nagy érdeklődés miatt a szerb fővárosban a napokban további két oltóhelyet nyitnak, ahol tömegesebben tudják oltani a a lakosságot

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.