Ugrás a tartalomra

Főszerepben az ifjú reménységek a TSC-nél

2020.06.25
15:54
2020.06.25
17:14
Forrás
Pannon RTV
Rendkívül sikeres volt a TSC első alkalommal megszervezett gyerektábora - mondták a topolyai labdarúgóklub illetékesei.

Játékkal egybekötött csapatépítés, technikai gyakorlatok és persze a meccsek. Így nézett ki azoknak a gyerekek egy napja, akik a Topolyai SC focitáborába jelentkeztek.

Pataki Petra, Óbecse: „Azért jelentkeztem, hogy többet megtanuljak a fociról. Kezelni a labdát és sok minden mást a fociról.”

Zakinszky Márk, Temerin: „Igazából itt lettem volna még két hetet legalább. Nagyon tetszett, és az edzések is jók voltak.”

Kakas Gábor utánpótlásedző a technikai finomításokért felelt a táborban: „Külön területeken foglalkozunk a gyerekekkel. Vannak játékok, van technika, van egy az egy elleni játék. Én a technikával foglalkozok. Szerintem a gyerekek nagyon élvezik, úgyhogy mindenféleképpen nagyon eltaláltuk ezt a tábort, és mindenképpen a legpozitívabb számunkra, amit látunk is, hogy a gyerekek mosollyal mennek el és jól kifáradva.”

Palágyi Szabolcs vezérigazgató szerint a táborba nagyon sok tehetséges gyerek jelentkezett, de a legfontosabb cél az volt, hogy mindenki szép emlékekkel térjen haza Topolyáról.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Valójában nekünk is ez volt a célunk, hogy egy olyan tábort szervezzünk, amelyen keresztül megismernek bennünket, megismerik az edzőinket és a munkánkat, a klubunkat és közben mindezt örömmel és vidámsággal csinálják.”

Az ötnapos táborba Vajdaság szinte minden pontjáról érkeztek gyerekek - összesen több mint 120-an.

TSC
Topolya
Gyerektábor
labdarúgás
focitábor
foci
Vajdaság

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.