Ugrás a tartalomra

Franciaországgal vagy Norvégiával találkozik Magyarország a férfi kézilabda-vb negyeddöntőjében

2021.01.25
07:09
2021.01.25
08:53
Forrás
MTI
Az eddig százszázalékos és csoportelső magyar válogatott ma a második helyen álló spanyolokkal játszik a csoportelsőségért.

Franciaországgal vagy Norvégiával találkozik a magyar válogatott az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság negyeddöntőjében. A középdöntő harmadik, utolsó fordulójában, vasárnap a franciák 32-23-ra legyőzték Portugáliát, ezzel megnyerték a gízai III. csoportot, a norvégok a második helyen végeztek, a portugálok pedig harmadikként nem jutottak tovább.

Amennyiben a magyar válogatott ma nem kap ki az Európa-bajnok spanyoloktól, megnyeri az I. csoportot, és a norvégokkal játszik a legjobb nyolc között. A spanyolok elleni vereség esetén a második helyen jut tovább Gulyás István szövetségi kapitány együttese, és szerdán a százszázalékos mutatóval rendelkező franciákkal mérkőzik a negyeddöntőben.

kézilabda
negyeddöntő

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.