Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Manu Fernandez

A Frankfurt 42, a Rangers 50 év után nyerhet európai kupát

2022.05.18
07:56
Forrás
Pannon RTV
Ma kiderül ki nyeri meg a második legrangosabb európai labdarúgó kupát. Az Európa-liga mai döntőjében az Eintracht Frankfurt és a Glasgow Rangers csap össze.
Tanjug/AP/Manu Fernandez

A német csapat 1980-ban a sorozat elődjének tekinthető UEFA-kupát, míg a skót együttes éppen ötven éve a KEK-et nyerte meg, azóta viszont egyik félnek sem jött össze az átütő siker.

Tanjug/AP/Pablo Garcia

A találkozó tétjét csak növeli, hogy a győztes a következő idényben a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelhet. Az Európa-liga döntője szerdán 21 órakor kezdődik.

Európa-liga
Glasgow Rangers
Eintracht Frankfurt
labdarúgás

Most

11:33, Frissítve: 11:41

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.
10:51

A csúcson is netezne? - megteheti

Mostantól a Kilimandzsáró is szélessávú internetet kap, hogy a turisták tweetelhessenek, instázhassanak vagy whatsappozhassanak, miközben megmásszák Afrika legmagasabb hegyét.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.