Ugrás a tartalomra

Fucsovics búcsúzott Cincinnatiben

2018.08.17
22:43
2024.03.19
08:41
Forrás
MTI
Fucsovics Márton két szettben kikapott Stan Wawrinkától az egyesült államokbeli Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyének nyolcaddöntőjében.

Mérkőzésük többszöri halasztás után még csütörtökön kezdődött, ám akkor eső miatt félbszakadt. A pénteki folytatásban a svájci 5:4-es vezetésnél fogadóként kétszer is játszmalabdához jutott, és a másodikat ki is használta.

A második felvonásban a világranglistán 48. magyar játékos Wawrinka 3:2-es előnyénél veszítette el adogatását, a svájci pedig ezt követően szerváinál mindössze két pontot engedélyezett Fucsovicsnak, aki így 1 óra 23 pernyi játékot követően kiesett.

A nyíregyházi teniszező - aki először jutott ezres versenyen a 16 közé - ennek ellenére is karrierje legjobbjaként a 40. hely környékére jön előre a világranglistán.

Cincinnati
tenisz
Fucsovics Márton

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.