Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Bernat Armangue

Fucsovics feladta a Lajović elleni meccset Rómában

2022.05.09
07:25
Forrás
Pannon RTV
Dušan Lajović főtáblás az 5,4 millió euró összdíjazású római salakpályás tenisztornán, mivel a selejtező második fordulójában Fucsovics Márton az első szettben feladta a szerb teniszező elleni mérkőzését.

A magyar teniszező elveszítette az első négy játékot vasárnap Dušan Lajović ellen, majd a találkozó 24 perc után félbeszakadt, mert elkezdett esni az eső. A kényszerű várakozás során Fucsovics jelezte, hogy nem folytatja a mérkőzést.

A magyar szövetség közösségi oldala szerint Nagy Zoltán edző elmondta, hogy Fucsovicsot már szombaton is erős fejfájás gyötörte, gyógyszert kapott, de nem javult az állapota. Ennek ellenére vasárnap pályára lépett, ám a fejfájás újra jelentkezett, amit az esőszünetben megpróbáltak enyhíteni, de nem sikerült, így nem tudta folytatni a meccset. Egyelőre nem tudni, mi okozza a fejfájást, így az edzői stáb még egyeztet arról, hogy mikor lépjen újra pályára Fucsovics.

tenisz
Dušan Lajović
Fucsovics Márton

Most

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.