Ugrás a tartalomra

Fucsovics a legjobb 32 között Sanghajban

2018.10.08
11:56
Forrás
MTI
Fucsovics Márton bejutott a legjobb 32 közé a 9,22 millió dollár összdíjazású sanghaji keménypályás tenisztornán.

A világranglistán 42. helyezett magyar játékos a bosnyák Damir Dzumhurt győzte le két szettben, 1 óra 15 perc alatt. Az első játszmában 2:1-es vezetésénél vette el a rangsorban 39. ellenfele adogatását, a másodikban pedig 5:4-es állásnál. Fucsovics a következő fordulóban azzal a német Peter Gojowczykkal csap majd össze, akit májusban, pályafutása első ATP-tornagyőzelmekor legyőzött a genfi döntőben. A rivális jelenleg a 68. helyen áll a világranglistán.

Fucsovics Márton

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.