Ugrás a tartalomra
Pixabay/No-longer-here

Fucsovics Márton győzött, főtáblás Rotterdamban

2021.02.28
16:27
2021.02.28
16:42
Forrás
nemzetisport.hu
A magyar teniszező Pierre-Hugues Herbert ellen győzött.

A selejtezőben első helyen kiemelt, a világranglista 58. pozíciójában álló Fucsovics Márton főtáblára jutott a rotterdami ATP 500-as tenisztornán, miután a világranglistán 90. helyezett, ötödik kiemelt francia Herbert ellen 97 perc alatt 6:4, 6:3-ra győzött. A torna hivatalos honlapján egyelőre nem közölték, hogy a selejtezőből főtáblára jutó négy játékos kivel csap össze az első fordulóban, azonban a sorsolás már elkészült, ami alapján egyelőre az tudható, hogy Fucsovics az első körben az amerikai Reilly Opelka, a francia Ugo Humbert, a 4. kiemelt orosz Andrej Rubljov, vagy a grúz Nikoloz Baszilasvili valamelyike ellen lép pályára.

Fucsovics Márton
Rotterdam

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!