Ugrás a tartalomra

Fucsovics Márton lejjebb csúszott a világranglistán

2019.05.27
11:17
2024.03.19
08:46
Forrás
MTI
Fucsovics Márton 12 helyet rontott, így az 50. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. Az élen továbbra is a szerb Novak Đoković áll a spanyol Rafael Nadal és a svájci Roger Federer előtt.

A nyíregyházi játékos múlt szerdán címvédőként már az első mérkőzésén, a nyolcaddöntőben kiesett a genfi tornán, majd vasárnap a Roland Garros első fordulójában ötszettes csatában kapott ki. A 27 éves játékos mindkétszer argentin riválissal szemben maradt alul. Fucsovics 205 pontját veszítette el.

A legjobb tízben nem történt változás az egy héttel ezelőttihez képest: a világranglista élén továbbra is a szerb Novak Đoković áll a spanyol Rafael Nadal és a svájci Roger Federer előtt.

Fucsovics Márton
tenisz
világranglista
Roland Garros

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.