Ugrás a tartalomra

Futballjátékosok és edzők is leküzdötték a koronavírust

2020.03.27
19:39
Forrás
nemzetisport.hu, player.hu
Több futballjátékos és edző is felépült a koronavírus fertőzésből. Az Arsenal vezetőedzőjéről március közepén derült ki, hogy elkapta a vírust, mostanra teljesen meggyógyult.

Felesége szintén elkapta a járványt, de már ő is jól van. A betegséget szintén elkapta egy amerikai futballcsapatot irányító 56 éves szakember, aki szintén felépült a fertőzésből. A Chelsea szélsőjének is pozitív lett a koronavírustesztje. Karanténba vonult, majd közel tíz nappal később felépült a fertőzésből. A Paris Saint-Germain francia bajnok labdarúgóklub egy mez piacra dobásával segíti a párizsi egészségügyet. Ugyanis a befolyt összeget felajánlják nekik a koronavírus elleni küzdelemben. Összesen 1500 darab limitált széria került forgalomba, így a klub több mint 200 ezer euróval segíti a küzdelmet.

játékos
labdarúgás
edző
koronavírus

Most

07:32

Máris itt a nyár?

25 fokos meleg vár ránk ma. Szerbia egyes részein, például Nišben és Kragujevacon akár 27 fok is lehet. A meleg levegő Észak-Afrika felől érkezik a térségbe.
07:17, Frissítve: 07:41

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.