Ugrás a tartalomra
Szerb Labdarúgó Szövetség (FSS)

Futsal-vb: Szerbia válogatottja a nyolcaddöntőben

2021.09.21
08:06
2021.09.21
08:11
Forrás
Pannon RTV
A szerb férfi futsal-válogatott 7:0-ra győzte le tegnap az Amerikai Egyesült Államok csapatát a litvániai világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. Ezzel pedig biztosította helyét a kieséses szakaszban.

A szerb csapat rosszul kezdett a tornán, az első két mérkőzését Irán és Argentína ellen is elvesztette. A csoportkör utolsó fordulójában azonban 7:0-ra legyőzték az USA csapatát és az F csoportból harmadikként jutottak tovább  az egyenes kieséses szakaszba. A nyolcaddöntőben a szerb csapat ellenfele Portugália lesz, akik két győzelemmel és egy döntetlennel első helyen jutottak tovább a csoportjukból. A két csapat összecsapása pénteken, szeptember 24-én 19 órakor kezdődik a kaunasi Zalgirio Arénában.

futsal
Futsal VB

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:36

Mától bírságolnak

Szerbia kormányának döntése értelmében szombaton 22 órakor megkezdődött a covid-igazolványok ellenőrzése, és október 25-étől, azaz mától büntetik mindazokat, akik ezt az intézkedést nem tartják be.
20:07, Frissítve: 07:57

150 éves a szabadkai Népkör

Egyedülálló jubileumot ünnepel a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ. Az intézmény megkezdte 150. évadát. Gálaműsort és díjátadó ünnepséget tartottak.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.