Ugrás a tartalomra

Gaćinović a Spartacus új vezetőedzője

2018.04.11
10:54
Forrás
B92
A Spartacus Ždrepčeva krv labdarúgó klub bemutatta új vezetőedzőjét, Vladimir Gaćinovićot, aki eddig Aleksandar Veselinović helyettese volt.

Gaćinović a szezon végéig irányítja a csapatot, a munkában pedig Savo Pavićević és Darko Sekulović fogják segíteni, míg a kapusok edzése továbbra is Srdjan Žakula feladata lesz. Gaćinović megköszönte a klub vezetésének a bizalmat, és kijelentette, hogy kötelességének érzi, hogy azt meghálálja. „Tudjuk, mi vár ránk, minden meccsen a maximumot kell nyújtanunk” - nyilatkozta Gaćinović

Spartacus Ždrepčeva Krv
Vladimir Gaćinović

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 14:09

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.