Ugrás a tartalomra

Gaćinović a Spartacus új vezetőedzője

2018.04.11
10:54
Forrás
B92
A Spartacus Ždrepčeva krv labdarúgó klub bemutatta új vezetőedzőjét, Vladimir Gaćinovićot, aki eddig Aleksandar Veselinović helyettese volt.

Gaćinović a szezon végéig irányítja a csapatot, a munkában pedig Savo Pavićević és Darko Sekulović fogják segíteni, míg a kapusok edzése továbbra is Srdjan Žakula feladata lesz. Gaćinović megköszönte a klub vezetésének a bizalmat, és kijelentette, hogy kötelességének érzi, hogy azt meghálálja. „Tudjuk, mi vár ránk, minden meccsen a maximumot kell nyújtanunk” - nyilatkozta Gaćinović

Spartacus Ždrepčeva Krv
Vladimir Gaćinović

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.