Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Lars Baron

Gianni Infantino: A koronavírus-járvány után nem kellene azonnal visszaengedni a nézőket a stadionokba

2020.06.06
21:02
2020.06.06
21:07
Forrás
Magyar Szó
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, azaz a FIFA elnöke szerint türelmesnek kell lenni a szurkolók visszaengedésével a mérkőzésekre.

Gianni Infantino úgy fogalmazott egy videokonferencián, hogy a koronavírus-járvány után nem kellene azonnal visszaengedni a nézőket a stadionokba. Az 50 éves olasz-svájci sportvezető hangsúlyozta, a továbbiakban is tisztelettudóan folytatják a munkát annak érdekében, hogy lépésről lépésre enyhítsenek az átmenetileg érvényben lévő intézkedéseken. Azt akarjuk lehetővé tenni, hogy a szurkolók teljes mértékben biztonságos körülmények között térhessenek vissza a lelátókra - tette hozzá.

Gianni Infantino
FIFA
koronavírus-járvány

Most

15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.